Pasi humbën njeriun e shtrenjtë, familja bën ndryshimin befasues (FOTO)

Një familje në Britaninë e Madhe ka befasuar me vendosmërinë e tyre, çka solli edhe një ndryshim të jashtëzakonshëm. Pasi humbi nënën e saj nga diabeti, Sue McGillivray bindi burrin Roy, 56 vjeç, dhe djemtë e tyre, Simon, 28 vjeç dhe Ben, 24 vjeç, për të rregulluar stilin e jetës së tyre jo të shëndetshme. Ata filluan palestrën dhe rregulluan dietën ushqimore. Ndryshimi është befasues.