Pasdite mot i paqëndrueshëm me shi mbi 20 litra

11

Shkup, 23 shtator – Mot i paqëndrueshëm  me reshje të shiut, vende-vende do të reshin mbi 20 litra në metër katrorë, paralajmërojnë meteorologët për sot në mesditë dhe nesër.

Nga DPHM-ja informojnë  se sot pasdite dhe nesër nën ndikim të valë e lagësht nga Mesdheu, moti do të  jetë kryesisht me  vranësira dhe i paqëndrueshëm me reshje  të përkohshme të shiut. Vende-vende reshjet do të jenë më të rrëmbyeshme (mbi 20 litra në metër katrorë), të ndjekura me bubullima, erë të përforcuar dhe kushte për paraqitje të rrallë të breshrit.

Comments are closed.