Pas përplasjes AAK-Nisma deklarohet Haradinaj

2

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj,    është deklaruar rreth përplasjeve të fundit mes zyrtarëve të AAK-së dhe Nismës. Me këtë rast, Haradinaj ka thënë se raportet e mira mes këtyre dy subjekteve datojnë qysh moti dhe si të tilla do të vazhdojnë edhe më tej.

“Marrëdhëniet e AAK dhe Nismës datojnë ndër vite, që nga koha e VLAN-it, që atëherë AAK dhe Nisma ka ndërtuar marrëdhënie të partneritetit. Këto marrëdhënie janë të tilla edhe sot”, ka deklaruar shefi i ekzekutivit. Ndërkohë ka thënë se fillimi i fundit të qeverisë aktuale nuk mund të dihet.

Comments are closed.