Pas 9 viteve Blerim Destani tregon përsëri muskujt, ja sa ka ndryshuar (Foto)

160

Aktori Blerim Destani llogaritet si njëri ndër meshkujt më të pashëm shqiptar. Ai njihet për lukun dhe jetën luksozë të tij.

Në një fotografi të publikuar nga Blerimi, ai u fotografua i zveshur ku në pah kishte gjoksin dhe fytyrën e tij prej artisti.

E shumë vajza do mbesin me gojë hapur, ku pa dyshim se të gjitha do ta donin të kishin për burrë një mashkulli si Blerimi

Po sa ka ndryshuar Blerimi nga viti 2012? Ja fotot

Ka udhëtuar thuajse në të gjithë anët e botës, por parajsën e sheh vetëm në një vend. Aktori i njohur shqiptarë Blerim Destani për herë të parë vjen në një tjetër formë duke treguar muskujt e tij në plazhet e Dubait.

E kemi parë në forma të ndryshme, serioz e me veshje elegante, duke ushtruar palestër, por se një nga meshkujt më seksi të ekranit shqiptarë do të tregojë format e tij në plazh, këtë nuk e kemi menduar. Blerim Destani është duke pushuar në plazhet e shtrejta të Dubait pas punës së lodhshme të cilën e ka kaluar gjatë xhirimeve të filmave të fundit dhe gjithë punës së tij gjatë kësaj periudhe sa që i vetëm dëshiron të shijojë rrezet e diellit në Dubai. Ky vend është atraksion për të gjithë por jo shumë kush mund të shijojë këtë bukuri. Aktori Destani i cili njihet për pasurinë e tij (i ati i të cilit rradhitet në listën e shqiptarëve më të pasur) shijon këtë luks. Trupin e tij nuk kanë rastin të shijojnë të gjithë femrat, të paktën nëpër këto imazhe të përcjellim një emocion tek fanset e tij të cilat e admirojnë Blerimin si aktor dhe si mashkull.