Pas 15 vitesh me partnerin e saj, Pink tregon sekretin e një martese të lumtur

27

Këngëtarja e famshme e muzikës ‘Pop&Rock’, Pink ka postuar në Instagramin e saj disa nga fotot më të veçanta nga historia e saj me bashkëshortin, Carey Hart dhe i ka uruar këtij të fundit 15-vjetorin e martesës. Edhe pse kokfortë dhe e njohur për rebelizmin e saj, Pink duket se ka gjetur ekuilibrin dhe çelësin për një martesë të lumtur.

“15 vite. Krenare për ne zemër. E shikon, ndonjëherë të jesh kokëfortë paguhet. Çfarë udhëtimi i egër ka qenë, derisa mësuam të qëndrojmë në pistën tonë. Kështu do të jetë të paktën edhe për 15 muajt e ardhshëm hahaha. Të dua ty dhe familjen tonë”, ka shkruar Pink përkrah fotove të tyre.