Parlamenti votoi nevojën për ndryshime në Rregulloren e punës të deputetëve

15

Deputetët me 61 vota pro votoi nevojën për ndryshime në Rregulloren për Punë të Parlamentit. Këto ndryshime do t’i hapin rrugën për punë online deputetëve të cilët do të preken nga koronavirusi dhe do të jenë në izolim.

Kreu i Parlamentit menjëherë pas votimit të nevojës kërkoi nga Komisioni për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit që të debatoj rreth ndryshimeve në Rregulloren për Punënt.