Paraqitja për Wizz-Air maratonën është ende e hapur

20

Shkup, 20 prill – Regjistrimi për garat e maratonës së Wizz Air-it Shkup do të zgjasë deri më 27 prill 2018 dhe kanë mbetur vetëm 8 ditë që të interesuarit të kyçen në këtë maratonë tradicionale.
Më shumë informata dhe regjistrimin mund ta bëni në faqen zyrtare të Wizz Air Maratona e Shkupit http://skopskimaraton.com.mk përmes partnerit për regjistrim online në Wizz Air Maratonën e Shkupit https://www.smartrace.club/.

Këtë vit maratona e Wizz Air Shkup do të mbahet të dielën, më 6 maj 2018, me fillim në orën 08:30. Në agjendë përsëri janë maratona, gjysmë maratona, maratona stafetë dhe gara në 5 kilometra. Maratona e Shkupit për më shumë se 10 vjet paraqet një shtyllë sporti në Maqedoni, duke motivuar mijëra njerëz që të jetojnë një jetë të shëndoshë dhe të merren me sport.

Comments are closed.