Para Kuvendit ende vazhdon protesta

Protesta kundër ndryshimeve kushtetuese vazhdon derisa në Kuvend deputetët i votuan ndryshimet kushtetuese në fazën e tretë dhe të fundit sipas Marrëveshjes së Prespës.

Nga bina e improvizuar lexohen emrat e të gjithë 80 deputetëve të cilët duhet të votojnë për amendamentet kushtetuese dhe pranimin e Marrëveshjes së Prespës.

Protesta para Kuvendit kundër ndryshimeve kushtetuese filloi në orën 12 në organizim të shoqatës “Maqedonia bllokon” dhe partia Maqedonia e Vetme.