PANAIRI I TATUAZHIT. Mijëra “artistë të trupit” zbarkojnë në Rusi (FOTO)

Mijëra persona të fiksuar pas tatuazheve kanë “pushtuar” Moskën këto ditë, për të qenë të pranishëm në “Panairin Rus të Tatuazhit”. Festivali 2-ditor nisi të shtunën dhe “artistët e trupit” u bënë bashkë për të treguar se sa në ekstrem e kanë çuar vizatimin e fizikut. Në panair marrin pjesë Nikko Hurtado, Ami James, Nissaco, Gakkin dhe shumë të tjerë.