Pamje të reja, personi që ishte në rrugë filmoi shpërthimin e tmerrshëm në Bejrut (Video)

1 569

Një shpërthim i madh ka ndodhur sot në portin e Bejrutit.

Në këtë tragjedi, deri tani janë konfirmuar 25 viktima, dhe mijëra të lënduar.

E rrjetet sociale tanimë janë mbushur me video nga momenti i shpërthimit të madh.

Aty vërehet se fillimisht në vendin ku ngjau ky eksplodim, kishte pasur tym, ndërkaq që më pas shihet shpërthimi, fuqia e të cilit ka dëmtuar ndërtesat në një perimetër shumë të gjerë.

Një video të tillë mund ta shikoni edhe më poshtë:

Comments are closed.