Pam Pam, macja që ka “pushtuar” Instagramin (FOTO)

47

Në Instagram, njerëzit po çmenden pas një maceje me sy të mrekullueshëm. Pam Pam, kafsha e adhurueshme me gëzof të bardhë, ka më shumë se 74 000 ndjekës në rrjetin social. Njëri sy blu dhe tjetri jeshil janë sekreti i kësaj maceje të vogël dhe të bardhë. Këto sy janë si pasojë e një çrregullimi gjenetik që lidhet me nivelin e melaninës.

Comments are closed.