Pako e dyshimte në redaksinë e televizionit të njohur, evakuuohet ndërtesa (VIDEO)

Redaksia e CNN në Nju Jork është evakuuar për shkak të një pakojë të dyshimtë që është gjetur para disa minutash.

Kjo vjen pak orë pasi bomba postare është kapur në zyrën e Barak Obamës dhe në shtëpinë e Klintonit.