Pakistani i mbyll zyrat e organizatave të huaja humanitare

Islamabad, 6 dhjetor – Autoritetet pakistaneze e refuzuan ankesën përfundimtare të 18 organizatave humanitare ndërkombëtare dhe e konfirmuan vendimin për mbylljen e zyrave të tyre në vend.

Shumica e organizatave janë të SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Evropë.

Autoritetet pakistaneze paraprakisht sivjet kanë vendosur të mbyllin, pa kurrfarë arsyetimi, 38 organizata humanitare ndërkombëtare.

Zëdhënësi i Fondacionit humanitar pakistanez i cili bashkon 15 organizata vullnetare, Umair Hasan sot deklaroi se vendimi i autoriteteve do të ndikojë mbi miliona palestinezë të varfër.

Siç theksoi, vendi për shkak të këtij vendimi do të humbasë më shumë se dhjetëra miliona dollarë ndihmë.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com