Pak para “masakrës”, 17 foto të papërsëritshme të shkrepura fiks në kohë (FOTO)

323

Fjala “fotografi” ka origjinën në Greqinë e lashtë dhe në të vërtetë do të thotë “vizatim me dritë”, ndërsa fjala “kamera” do të thotë “dhomë e errët”.

Falë shpikjes së fotografisë, qeniet njerëzore janë në gjendje të regjistrojnë ngjarje të ndryshme të jetës së tyre, qofshin ato në skenë ose spontane.

Ne të gjithë jemi tifozë të mëdhenj të fotografive që kapin thelbin e një situate në momentin e duhur.

Interneti është përplot me njerëz që i ndajnë këto momente qesharake, të përkryera.

Bright Side, ka mbledhur pamjet më të çuditshme që vijnë nga fotografitë e inskenuara dhe spontane.