“Vallja e Paqes” jep premierën e saj të Dielën

Në kuadër të manifestimeve për shënimin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, IN Ansambli i këngëve e valleve popullore shqiptare në RMV në bashkëpunim me Ministrinë për sistem politik dhe marëdhënie ndërmjet bashkësive,

Ganc: Izraeli i gatshëm ta sulmojë Iranin

Tel Aviv, 5 gusht – Ministri izraelit i Mbrojtjes Beni Ganc sot u kërcënua se Izraeli është i gatshëm ta sulmojë Iranin.Kërcënimi vijoi pas sulmit ndaj një tankeri në afërsi të Omanit, me ç’rast jetën e kanë humbur dy anëtarë të…