Padit kirurgun, ja çfarë i bëri të pasmeve të saj (FOTO +16)

25

Sabrina Sabrok është një emër i njohur në Meksikë. Ajo është një modele, personazh televiziv dhe aktore e filmave për të rritur. Por pas një operacioni ku donte të përmirësonte të pasmet, ajo po përballet me rreziqe serioze dhe për këtë ka paditur në gjyq kirurgun që kreu operacionin. Implanti prostetik që ai i ka vendosur në të pasme po shkakton dekompozimin e të pasmeve të saj, i kanë thënë mjekët. Madje mund të ndodhë që t’i shkaktojë gangrenë dhe t’i marrë jetën.