Pa ujë disa pjesë të Shuto Orizares

Shkup, 12 gusht – Ndërprerje në furnizimin me ujë sot nga ora 18.20 e deri në sanimin e defektit do të kenë konsumatorët e rrugëve “Garibaldi”, “Gvadalahara”, “Pllaçkovica” dhe “Juri Rozental” në Komunën e Shuto Orizares.

Ndërprerja në furnizimin me ujë, siç informojnë nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi, është për shkak të defektit rrugor F-125 mm në rrugën “Garibaldi” nr. 1.