Pa energji elektrike nesër disa rrugë të Shkupit

0

Shkup, 13 shkurt – Pa energji elektrike nesër nga ora 8:30 deri në orën 15 do të mbeten shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Todor Çangov” dhe një pjesë e rrugës “Bogomilski Pohod” në komunën e Aerodromit prej orës 9 deri në orën 11 shfrytëzuesit e rrugës ndërtesat e Ankarasë nr 21, 23, 33 dhe objekti i Marketit Reptil në Komunën e Karposhit.

Siç informon Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit pa energji elektrike prej orës 9 deri në orën 14 do të mbeten shfrytëzuesit e rrugës “Volçe Naumçevski” dhe rruga “Peklane” prej orës 9:30 deri në orën 11 shfrytëzuesit  e një pjese të rrugës “Hristo Tatarçev” nënrruga nr.24 dhe prej orës 12 deri në orën 14 shfrytëzuesit e rr “Cërnogorska” nr 1 deri nr 31, rruga “Atanas Kocarev” nr 8 deri në nr 20 dhe rruga “Beaz Kule” nr 2 deri nr 24.

Ndërprerja është për shkak intervenimit teknik në rrjetin elektropërçues.(koha.mk)

Comments are closed.