Oprah dhuron 10 milionë dollarë kundër COVID-19

18

Oprah Winfrey, është mbretëresha e vullnetit të mirë gjatë krizës së koronavirusit. Winfrey zbuloi në Instagram se do i dhurojë një milion dollarë Fondit të Ushqimit të Amerikës, dhe nëntë milionë dollarë do i shpërndahen organizatave të ndryshme të ndihmave në të gjithë vendin.

Të mërkurën, organizata jofitimprurëse “GoFundMe” u krijua, ndër të tjerë, nga Leonardo DiCaprio, Apple dhe Fondacioni Ford, si dhe është përqendruar në luftimin e pasigurisë ushqimore.

Comments are closed.