Nxirren deputetët dhe gazetarët

Më në fund ka nisur evakuimi i deputetëve, ndërsa të parët janë nxjerrë pesë deputetët e parë të lënduar. Gjithashtu, ka nis edhe evakuimi i gazetarëve. (koha.mk)