Nxënësja nga Shkupi vdes në orën e historisë

13

Tetëmbëdhjetë vjeçarja nga Shkupi, nxënëse e gjimnazit “Zdravko Cvetkovski” vdiq dje në shkollë, në orën e historisë, njofton Ministria e Punëve të Brendshme.
Sipas buletinit të policisë, A.A në një moment i përkeqësohet shëndeti dhe bie nga ulësja në klasë.
Profesorët janë munduar që ta zgjojnë por nuk kanë pasur sukses, pastaj ajo me autoambulancë është transferuar në klinikat e Shkupit, ku mjekët kanë konstatuar vdekjen e saj.

Comments are closed.