[adning id="476476"]

Nuk ecet me varkë nëpër shkëmbinj…

17

Ekipeve të emergjencës iu deshën 12 orë për t’i ardhur në ndihmë stafit të një varke që kishte mbetur i bllokuar mbi disa shkëmbinj në Jersey. Drejtuesi i motoskafit u përplas me një shkëmb nënujor dhe për shkak të shpejtësi arrit të ngjitej disa metra për t’u bllokuar më pas aty. Në pamundësi për të lëvizur, pasi motoskafi mund të përmbytjes, ekuipazhi njoftoi rojet bregdetare që arritën t’i shpëtojnë pa lëndime.