NQP: Nesër punojnë tre zyra për shitjen e biletave

21

Shkup, 14 korrik – Ndërmarrja qarkulluese publike Shkup njofton se gjatë ditës së nesërme do të punojnë tre zyra për shitjen e biletave.

Nga ora 7 deri në 19 e 30 do të punojnë zyrat e biletave në Qendrën transportuese dhe Tregu i gjelbër, ndërsa nga 7 deri në 13 do të jetë e hapur zyra në Gjorqe Petrov.

Comments are closed.