Normalizohet komunikacioni hekurudhor në Koridorrin 10

Shkup, 6 korrikEkipet e ndërmarrjes publike për infrastrukturë hekurudhore, Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut pas largimit të vagonëve nga binarët me gjithë mekanizmat e veta dhe gjitha resurset deri në orët e para të mëngjesit kanë punuar në rregullimin e binarëvë me çka kjo pjesë e hekurudhës është e gatshme për komunikacion.

Me sanimim e hekurudhës është mundësuar që komunikacioni hekurudhor në Koridorrin 10, përkatësisht në relacionin Shkup-Kumanovë (Tabanoc) të zhvillohet pa pengesa në të dy drejtimet.