NORA GJAKOVA MPOSHT RUSEN DZHIGAROS

9

Nora Gjakova ka arritur që ta mposhtë Diana Dzhigaros nga Rusia.

Xhudistët kosovarë, sot kanë garën e radhës, në Grand Prixin e Budapestit, transmeton koha.net.

Kosova është duke u përfaqësuar me pesë garues, katër në konkurrencën e femrave dhe një te meshkujt.

Comments are closed.