Njihuni me maratonën më të çuditshme në botë (FOTO)

30

Maratona e gjatë zhvillohen në çdo vend të botës, por mënyra se si zhvillohet në Estoni do ju lërë me gojë hapur. Fundjavën e shkuar bë Estoni u zhvillua maratona në dëborë dhe një prek kushteve kryesore ishte që pjesëmarrësit të ishin të veshur ose me rroba banjo ose me veshje verore. Ndërsa ajo do ju habisë me të vërtetë është çmimi që merrte fituesi që ishte një larje me ujë të ngrohtë dhe saunë.

 

 

 

Comments are closed.