Njihuni me dorëzat-sfungjer (VIDEO)

2

Tashmë enët mund t’i lani me një sfungjer që vjen në formë të dorëzave, dhe nuk keni nevojë t’i lagni apo ndotni duart gjatë larjes së tyre.

Këto dorëza janë efikase pasi që materiali i vrazhdë i sfungjerit që përdoret për fërkimin e enërve gjendet në pëllëmbën e dorëzës dhe shtrihet përgjatë gishtrinjëve, e kjo bën që t’i pastroni më mirë pjesët e enës ku nuk depërton sfungjeri  i rëndomtë.

Megjithatë, sa i përket efikasitetit, shpejtësisë dhe pastërtisë, këto dorëza janë një nuancë më të mira se sfungjeri, por megjithatë janë praktike.

https://youtu.be/YgNO1eobu7s

Comments are closed.