Njerëz që nuk i keni parë kurrë: Djaloshi me gjysmë-vëllain e ngjitur në bark (FOTO)

Kur ju vjen në mendje një person tipik, ajo çfarë përfytyroni është ndoshta dikush me një fytyrë, një kokë, dy krahë dy këmbë që është brenda standardit biologjik të një qenieje njerëzore tani nëse ne ju themi se dikush është i lindur me tetë gjymtyrë ju mund të pyesni veten se si është e mundur…

Megjithatë një djalë i quajtur Deepak Paswan ka lindur me gjymtyrë shtesë në fakt ai kishte një total prej katër krahësh dhe katër këmbë kur njerëzit e shihnin Deepak-un ai dukej sikur kishte një person tjetër mbërthyer në barkun e tij dhe në një mënyrë nuk ishte parë e as dëgjuar që dikush të lindte me një binjak parazitar, i cili rezultoi nga një fetus i dytë që nuk u zhvillua plotësisht i shkrirë me Deepak-un.

Në moshën 8 vjeçare mjekët vendosën të vepronin me djalin dhe me sukses ia hoqën binjakun dhe tani ai jeton një jetë krejtësisht normale.