Një yll si Nico i duhet skenës shqiptare, njihuni me këngëtarin simpatik (Video)

24

Nico, një emër i ri i skenës por shumë premtues për shkak të performancës së tij të bukur që në projektin e parë që e ka sjellë nën titull ‘Ki me pa ti’, një këngë e bukur dhe ritmike e cila e sjellë në skenën shqiptare si emër të ri Nicon.

Ai është me prejardhje nga Gjakova por jeton në Zvicër, krahas këtij projekti të parë që mban vulën e Nurteel ai pritet që të realizojë edhe projekte tjera të reja, derisa si producent ekzekutiv këtij projekti është menaxheri i njohur i skenës shqiptare Labinot Nuraj. Për të dëgjuar këngën e bukur të tij mjafton të klikoni në vazhdim: