Një viktimë gjatë rrëzimit të “Antonov An-2” në Rusi

19

Moskë, 13 korrik – Një person humbi jetën, ndërsa një tjetër është lënduar rëndë kur aeroplani Antonov An-2 u rrëzua  në rajonin Nizhni Novgorod.

Sipas Ministrisë ruse për situata të jashtëzakonshme, fatkeqësia ka ndodhur  në orën 4:10 minuta sipas kohës lokale,  ndërsa  në momentin e fatkeqësisë  në aeroplan ishin dy persona.

Sipas të dhënave parësore të hetimit, fatkeqësia me siguri ka ndodhur kur  aeroplani ka goditur  në largpërçuesin dhe është ndezur.

Një person vdiq në vendin e ngjarjes, ndërsa tjetri është dërguar në spital  me djegie që kanë përfshirë 50 për qind të trupit të tij.

Comments are closed.