Një vajzë trevjeçare rrëzohet nga papafingo

55

Një vajzë trevjeçare nga Gostivari ka marrë lëndime të rënda në kokë dhe trup, pasi është rrëzuar nga papafingo e shtëpisë në të cilën jetojnë, drejtpërdrejtë në pllaka betoni në oborr. Sipas MPB-së, rastin dje pasdite e ka paraqitur Qendra Mjekësore Gostivar. Vajza ka luajtur, por në një moment e ka hapur dritaren dhe është rrëzuar. Për shkak seriozitetit të lëndimeve është transferuar në qendrën urgjente të Shkupit. Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi i Stacionit Policor – Gostivar.

Comments are closed.