NJË TREND I RI: Si të largoni stresin dhe të rrisni vetëbesimin (FOTO)

381

Ka shumë metoda që rekomandohen për të larguar stresin. Por njëra prej tyre po njeh rritje të ndjeshme. Bëhet fjalë për jogan e zhveshur. Ky trend i ri fitness-i ka nisur nga instruktorja Rosie Rees në Australi. Ajo ka ngritur klasa joge në mbarë vendin. Të pranishmet nuk e kanë problem që të zhvishen plotësisht. 30-vjeçarja thotë se këto ushtrime nudo kanë për qëllim të frymëzojnë femrat që të vlerësojnë trupin e tyre, pavarësisht formës apo peshës. Rosie thotë se kjo praktikë është një terapi e vërtetë. Ajo përmirëson ndjeshëm gjumin, rrit vetëbesimin dhe përmirëson jetën seksuale.

Comments are closed.