Një show i ngjashëm me Eurovisionin

30

Nëse Drag Race UK, Drag Race i Kanadasë, Drag Race Thailand, Drag Race Espana dhe Drag Race Doën Under nuk ishin të mjaftueshme – World of Wonder, kompania e prodhimit prapa RuPaul’s Drag Race, ka njoftuar se po punon në një konkurs të ri të Drag Queen.
Mbretëresha e Universit është planifikuar si një “konkurs këndimi si asnjë tjetër”, me Drag Queens nga e gjithë bota që garojnë për një çmim të madh. Pa dyshim, e gjithë kjo tingëllon si një version i barabartë i Eurovision, duke premtuar “taka të lartë, oktavë të lartë, shumë make up” dhe “konkurrencë ” që “do të fryjë parukën tuaj”, thuhet në njoftim.
Së bashku me këtë lajm, Paramount + ka njoftuar se sezoni i ardhshëm gjashtë të Drag Race të RuPaul’s All Stars do të shfaqen në transmetues – megjithëse ende nuk është konfirmuar nëse do të transmetohet në VH1 si sezonin e kaluar.