Një “shëtitje” në Sinaloa, vendlindjen e El Chapos (FOTO)

55

Edhe pse Joaquin “El Chapo” Guzman do të kalojë pjesën e mbetur të jetës pas hekurave në një burg të sigurisë së lartë në Shtetet e Bashkuara, në jug të kufirit, në Meksikë, dhe sidomos në vendlindjen e tij, ai adhurohet si një hero. Përmes fotografive të kësaj galerie do të mund të shihni se si vendasit kanë ndërtuar një mauzole për të gjithë narkotrafikantët e shtetit të Sinaloas, por edhe se si figurat më të shquara, si El Chapo, janë shndërruar në suvenire nga më të ndryshmet.