Një pjesë e madhe e lumenjve me nivel të ulët

3

Shkup, 12 nëntor – Rritet niveli i kumti Vardar afër Jegunocit dhe Urës hekurudhore, ndërsa niveli është ulur afër Velesit dhe Demir Kapisë, tregojnë matjet e Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike (DPHM), njofton KOHA.

Sipas DPHM-së, trefish është më i ulët niveli i Lepencit afër Shkupit, ndërsa dyfish është ulur në Srumicë dhe Novosellës, Cërna Rekës afër Novacit dhe Drinit të Zi afër Lozhanit, Më i ulët është niveli edhe në Bregallnicë afër Berovës, Kriva Rekës afër Kriva Pallankës, Pçinjës afër Pelincës dhe Banjës së Katllanovës. (koha.mk)

Comments are closed.