Një pjesë e komunës së Gazi Babë nesër pa ujë

Shkup, 25 qershor – Shfrytëzuesit e rrugës 1640 në lagjen Inxhikovë dhe Hotel Bellvi në Komunën Gazi Babë nesër prej orës 9:00 do të jenë pa ujë.

Nga QRMK informojnë se ndërprerja me furnizim me ujë është për shkak kyçjes së tubit të ujësjellësit F-250 m.m., në rrugën 1640 në lagjen Hipodrom.(koha.mk)