Një pesëvjeçar dërgoi në izolim 14 fëmijë, dy përkëdhelëse dhe një edukatore

45

Kavadar, 26 tetor – Një 71-vjeçar nga Kavadari ka vdekur nga koronavirusi në klinikë, ndërsa një fëmijë pesëvjeçar “dërgoi” në izolim 14 fëmijë, dy përkëdhelëse dhe një edukatore kopshti.

Ky informacion për MIA-n është konfirmuar nga dr. Riste Jovanovski, epidemiolog specialist pranë Qendrës së Kavadarit për Shëndet Publik. Në 24 orët e kaluara, katër raste të reja janë konfirmuar në Kavadar dhe tetë në Negotinë. Ata janë të moshës pesë deri në 61 vjeç.