Një person humbi jetën, ndërsa disa të tjerë janë lënduar gjatë një sulmi me thikë në Nicë

26

Paris, 29 tetor – Një person i armatosur me thikë vrau një njeri dhe lëndoi disa të tjerë në afërsi të kishës Notr-Dam në Nicë, para se të arrestohet, lajmëroi korrespondenti i MIA-s.

Policia franceze kumtoi se autori është arrestuar.

Ministri francez i Punëve të Brendshme, Zherald Darmanan në Tuiter publikoi se për shkak të sulmit është caktuar  mbledhje krize.

Tani për tani nuk ka  informata më detajore për sulmin.