Një fenomen përtej normales ndodh vazhdimisht në këto kodra (FOTO)

6

Të ashtuquajturat kodra magnetike janë të rrethuara nga rrugë anembanë tyre dhe fakti i çuditshëm është se duke kaluar në to të krijohet ndjesia se mungon forca e gravitetit. Kjo mund të vërtetohet lehtësisht duke e lënë makinën të lirë në një sipërfaqe të pjerrët të kodrës dhe ndryshe nga çfarë do ndodhte normalisht pra në rastin e forcës së gravitetit makina do të rrëshkiste ndërsa në rrugët e pjerrëta të kësaj kodre ajo mbetet pa lëvizur.

Por për çfarë magnetizëm flitet?

Dikush ia atribuon motivet e fenomenit të çuditshëm një ndryshimi të çuditshëm të forcës gravitacionale. Të tjerë përqëndrohen te fushat magnetike. Me këtë fenomen është marrë edhe Cicap një grup i cili merret me situatat paranormal. Madje spekulimet arrijnë deri aty sat ë mendohet se bëhet fjalë vetëm për një iluzion optik. Gjithsesi nëse edhe ju keni një natyrë kurioze mund të krijoni fare mirë një opinion vetjak lidhur me këtë fenomen.

Comments are closed.