Një automjet në lëvizje ka marrë flakë sot në mëngjes tek “Ramstor moll”

4

Shkup, 20 mars – Një automjet në lëvizje sot në mëngjes rreth orës 8 ka marrë flakë  afër Stacionit të Vjetër Hekurudhor në afërsi të qendrës tregtare “Ramstor mol”.

Nga Brigada Zjarrfikëse Territoriale e Qytetit të Shkupit deklaruan se kanë intervenuar me një automjet dhe me katër zjarrfikës.

Comments are closed.