Nis riparimi i xhamisë më të madhe në botë (FOTO)

Xhamia Ulu në shtetin Mali është një nga destinacionet më atraktive turistike në mbarë Afrikën. Kjo xhami ndodhet në listën e trashëgimisë kulturore të UNESCO-s. Në qytetin Djenne në bregun e lumit Bani në Mali ka filluar festivali tradicional i baltës gjatë se cilës të gjithë banorët dhe turistët marrin pjesë në vendosjen e fasadës mbrojtëse në xhaminë më të madhe në botë të ndërtuar nga balta.