[adning id="476476"]

Nis aksion që nesër! Berisha: Do zhvilloj takimet e foltoret me anëtarët e simpatizantët e PD-së

14

Sali Berisha: Kam filluar takimet me anëtarët, foltoret me simpatizantët e partisë Demokratike. Dhe do vijoj kështu. Sepse me ketë vendim…..hoqi njerëz që kishin një jetë të tërë në Partinë Demokratike që në vitin 2017. Ishte pushkatim politik dhe ua kam thënë dhe atyre, edhe Astrit Patozin e kam thirrur në zyrë. Pse e bëri? Për veten e tij e bëri, vendim personal.