Nikolloski: Në NJZ 4 unë dhe partia ime udhëheqim mbi 4 për qind

18

Shkup, 30 qershor – Agjenda ime është që sa më shumë të jem me njerëzit sepse unë nuk ndjek përqindje, unë punoj, deklaroi Aleksandar Nikollosvski, bartës i listës së kandidatëve prë deputetë në NJZ 4 në emisionin televiziv Kanal 5 “Samo vistina”.

Ai u bëri thirrje qytetarëve masivisht të dalin në këto zgjedhje për, siç thotë, ta dënojnë pushtetin aktual.

Motivi i tij për NJZ 4 ka qenë t’i tregojë Zaevit, thotë, si punohet.

Sipas tij, edhe pse Zarvi ka qenë kryetar, në vendlindjen Murtinë për 18 vjet nuk ka arritur të ndërtojë kanalizim atmosferik dhe fekal.

Comments are closed.