Nicole Kidman, një 50-vjeçare “sexy” (FOTO)

54

Viti 2017 mund të cilësohet si me fat për Nicole Kidman, e cila vetëm 2 muaj më parë shuajti 50 qirinj në tortën e ditëlindjes. Megjithatë vitet mbi supe janë thjesht një shifër për yllin e kinemasë, siç dëshmojnë edhe fotot e publikuara në Revistën e njohur “Stellar”. Aktorja australiane zuri kopertinën e revistës së modës, me rastin e 10-vjetorit të krijimit të saj. Kidman kan qenë e pranishme në të gjitha çmimet e rëndësishme të filmit këtë vit, Në festivalin e Cannes, në çmimet Emmy dhe në çmimet Glamour.

Comments are closed.