Ngjarje e papritur në Prishtinë, rrezikohen qytetarët

2

Një objekti në shesh të Prishtinës si pasojë e erës i ka rënë fasada, duke rrezikuar kështu banorët që po kalonin në atë pjesë, raporton Gazeta Express.

Rasti raportohet të ketë ndodhur në sheshin “Edit Durham”, derisa nuk dihet nëse është lënduar ndonjë person.

Policia dhe zjarrfikësit momentalisht gjenden në vend të ngjarjes.

Në këtë pjesë edhe më parë kishte pasur probleme me fasadat, derisa, disa herë kishte pasur lëndime në njerëz.

Comments are closed.