[adning id="476476"]

Nga Rihanna, Ibrahimovic te Kylie Jenner, kush janë të famshmit me ndjekësit e rremë më të shumtë në numër në Instagram

24

Duke hedhur një vështrim të shpejtë në ndjekësit e ndikuesve më të famshëm në planet në Instagram, zbulohet se numrat janë të frikshëm.

Fasthosts.co.uk ka analizuar llogaritë Celebrity në Instagram dhe zbuloi se sa e vërtetë dhe të rreme llogaritë ndjekin. Rezultatet janë tronditëse.

Kylie

 

 

Të Fasthosts kryer auditime sociale duke përdorur Hype Auditor dhe kompensuar rezultatet me numrin e ndjekësve të famshme Instagram për të treguar përqindjen e pasuesve të rreme.

Studimi zbuloi se Kylie Jenner ka ndjekësit më të rremë në rrjetet sociale. Nga 223 milion njerëz që e ndjekin atë, pak më shumë se 63 milion janë llogari false. Një numër pothuajse i barabartë me popullsinë e Francës.

Në vendin e dytë të listës është Kendall Jenner, motra e Kylie, ndërsa emrat që pasojnë përfshijnë, ndër të tjera, ata të Justin Bieber, Rihanna, Kim Kardashian .

Në vendin e 8 -të në listë është superylli i NBA, Lebron James, i cili është atleti me ndjekësit më të rremë. Asi i Los Angelos Lakers ndiqet nga rreth 82 milionë njerëz , megjithatë 20.5 milionë janë llogari të rreme.

Atletë të tjerë në 25 më të mirët përfshijnë Neymar Jr, Kylian Mbappe, Zlatan Ibrahimovic, Paulo Dybala dhe Conor McGregor . Nga lista përkatëse, nëntë nga 25 personalitetet punojnë në industrinë e muzikës.

Vlen të përmendet se ndjekësit e rremë nuk do të thotë domosdoshmërisht se të famshmit paguan për të përmirësuar profilet e tyre të mediave sociale. Sidoqoftë, kjo tregon se numrat që qarkullojnë në internet nuk janë gjithmonë realistë dhe të vërtetë.