Nga nëntori, nuk do të mund t’i shihni bisedat dhe fotot në WhatsApp

WhatsApp shumë shpejtë do të vijë me disa ndryshime të reja.

Nga 12 nëntori, përdoruesit nuk do të mund t’i shohin më bisedat dhe fotot e bëra, ngase ato do të fshihen, transmeton gazetametro.net

Kjo do të thotë që ato nuk do të ruhen më, por do të fshihen automatikisht.
Kjo risi apo ndryshim në aplikacion vjen si rezultat i një marrëveshjeje nga WhatsApp me me Google Drive.

Pas datës 12 nëntor, të gjitha materialet tuaja në WhatsApp do të ruhen në Google Drive. /gazetametro.net