Nga i pavlefshëm në titullar, Giampaolo “ndryshon” jetën e Borinit

7

Në verë Fabio Borini dukej se nuk ishte më në planet e Milanit ndërsa tani për lojtarin shfaqet mundësia e rinovimit të kontratës dhe kjo falë pozicionit të ri në fushë. Borini ëshë përshtatur në mesfushë nga Giampaolo duke shfaqur aftësi shumë të mira çka ka shtyrë drejtuesit të ushtrojnë opsionin e rinovimit nga ana e klubit me një vit siç është parashikuar në klauzolën e kontratës. Muajt në vijim do të jenë deçiziv për lojtarin i cili nëse konfirmon në vazhdimësi formën e tij edhe në pozicionin e ri atëherë rinovimi do të ishte një formalitet.

Comments are closed.