Nga gardiane burgu në striptiste (FOTO)

4

Një gardiane burgu ka vendosur që të lërë punën e saj dhe të bëjë një ndryshim drastik në karrierë. Isabelle Deltore ka punuar në një nga burgjet më të rrezikshme të Australisë, por sot është fituese e Miss Nudos dhe ka një karrierë të suksesshme në striptizëm. “Kam qenë gardiane burgu për 5 vite. Kam qenë edhe në ushtri. Por dhuna që shikoja në punën time më bëri që të largohem”, tha Isabelle për news.com.au. Një arsye tjetër, sipas saj, ishin edhe ngacmimet në punë. “Nëse shefi yt të ngacmon, duhet ta tolerosh. Në punën që bëj aktualisht, ngacmimi nuk tolerohet aspak”, thekson Isabelle Deltore.

Comments are closed.