Nesër pa ujë një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “8 Marsi” në Qendër

Për shkak të defektit f2 në rr. “Orce Nikollov” 10, ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “8 Marsi” në komunën Qendër.

Siç informojnë nga QRMK Shkup pas njoftimit të marrë nga NP “Ujësjellës dhe kanalizim”, ndërprerja e furnizimit me ujë do të jetë në periudhën nga ora 09:00 deri në përfundimin e punëve.